This Familia Have Grown !

Written on 8:09 AM by MeZaNo

Salam semua !


     Seperti tajuk di atas..kitani punya family ani makin berkembang sudah yang dari hanya untuk sebuah kelas 4sci3 tahun 2009 di SMSH....masani surang2 sudah sibuk dengan kehidupan sendiri. Basar2 sudah tani ani hahahaha tapi inda apa ulah masih COOL hehehehe

     Masani jua familiy tani ani ada sudah 2nd Generation yo !!! Congratulation to Muammar@Al-Ammar@Ammar@Muam(Jangan panggil mar wah) kerana mendapat zuriat yg pertama yoo !! Semoga menjadi indung yg baik dan mendapat anak yg soleh dan taat brother G-Unit@Y-Talib 

Bah atu saja dulu untuk update masani...nanti2 lah lagi if ada event yg penting jadi arah group tani ani. I hope tani punya family ani sampai tani tua so time pincin2 atu ragat jua tu buat re-union show off kan cucu cicit piut  and etc2 tani hahahaha 

Yang Benar,

Mizano "The Machoman" Harun 

;PP

Kempen Membersihkan Abuk2, Samak2.

Written on 7:16 PM by MeZaNo

Assalamualaikum teman teman !!!!

Dimulakan dengan Bismillah....Bismillah !

HAHAHAHAHA Batah udah inda be baca ni blog tani ah since tani udah sibuk surang2 dengan kehidupan masing2...Ada yg di ujung, ada yg di ijung, ada yg di sana, ada yg di sini, ada yg di sunu and macam2 lah... ;D ada yg jadi BSP udah yoo and mostly nya banyak masih belajar...Wooh ~ nda ku tau apa kan ku cakapkan/tulis lagi ni arah post ah...payah bh luan cool ani hahahaha ;P

If ada event kan re union suara2kan saja yoo mcm roadtrip ke Belait kah(C kimo lead tu), ke ujung temburung kah mandi sama bunian hahahaha

Bah atu saja kali dari saya yang bernama Mizan Harun hahahaha kastah kitani be kempen menabas2 samak2 di blog tani ah hahahaha


Yang Bener;
Mizan Harun



Tahun Hijrah 1433

Written on 10:36 AM by Sadeqin "Gunny"

Assalamualaikum y'all... emmh batah jua lah inda kena post arah blog kita ni.. apa kabar kamu semua? Aku sama Muammar Gaddafi aka Al Ammar di UBD alhamdulilah as I'm writing ani kami exam... aku last subject 29.11 Philosophy jua lah yang bukan2 hahahaha sama si al ammar kita ani 30.11 pilipino :ppp steady eh si Ammar... I just wanna say selamat menyambut tahun baru hijrah 1433... Semoga dosa-dosa yang kita lakukan secara senghaja mahupun tidak sepanjang tahun di ampunkan amiin :)

Take care guys~ Update-update jua lah blog kita ni... and~ we should plan a reunion :)

Jemputan Makan2 a.k.a open house!!

Written on 7:31 AM by KiMo

assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh....
kmi yakni kmi yg bersamaan juga dgn kmi iaitu kmi dan sekalian yang d hormati. ingin menjemput abiskita, tuan, puan, pehin, koala, teddy bear, ngian2, datuk, segala yg BESAR2 atu lah aaa. k majlis rumah terbuka yg memang inda bepintu sudah di istana darul kasihhh...~

diminta membwa mknan sendiri, minuman tiger, casberg, wiskey ataupun whiskers.. dan yg sewaktu dngan nya. wawawawaw... bh ngalih ku kan abis battery dah. mrh krg c pie. bye2 xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo.

bumblebeEdah

Written on 9:51 PM by Angelic Edah

kamuuuuuuuuuuuuuuuu. bila lagi jalan? rindu ku. eventho' kami one school or one district or one country or one world. eyah, majal. hahaha. i know exams apa atu. tapi ingat-ingat jua urang yang birthday ah. siapa birthday next? belanja lah! hahaha. inda malu~ minta belanja~ wuu~ ;p


annndddd. i noticed blog ani makin sunyi :( and honestly aku jarang udah jumpa si lela and azie now. rindu you, lanjeeessssssssssssss, brabisssssssssssssssss . *eh, tempias eh* (menyindir si pai) ahapaakaaannn. hahaha. awuwah SOP , aku makin lame. its all your fault! sama si meej jua. pasal aku anaknya kan, iatah tu. like father, like daughter *naik kan kirai, naik kan kirai* hehehe.. bah, reply eh! :D :D :D :D :D jangan INDA.

mainan abang ku balikan dari US. bumblebee punya mask. dapat tukar suara lagi tu. sama suara ku macam transformer kamu! hahaha. jangan kamu tekajut kalau aku call kamu and suara ku macam transformer ahhhhhh. hahahaha :p ganya barat ah :( iatah kalau ku pakai, tunduk-tunduk ah kepala ku. nasib jua inda tecabut. hahaha. :D

ps: aku sasaaak!! pasal font arah blogger taraaa (tak ada) warna pinkk yang tarang. :(

XXX,
EDAH. siapa lagi font nya pink kann? :D

SCI 3 FAMILY REUNION AND ABG HAKAM'S BRITHDAY PARTY!!!!!XD

Written on 12:43 PM by pretty lilac

Dear sci3 Family,

Sekali Lagi kita akan mengadakan REUNION pada tahun ini haha!!
okay bout the earlier PLAN di pantai atu cancel pasal ada yg nda dapat sooo PLAN B!!!

OUR REUNION WILL BE HELD ON...

Day: 22nd December 2009 (tuesday)

Venue: Bukit ShahBandar XD

Time: 8:00am - 4:00pm (bagi sesiapa kn aher dtg latest by 10:00am ahh)

THE ACTIVITIES:

> 8.00 - 10.00 am - Gathering
- Preparing BBQ stuff (BBQ people!!!)

> 10.00am -12.00pm - BBQ & Celebrate Abg Hakam Bday!!!(makan2 XD)

> 12.00 - 4.00pm - buat bodooo haha!!
- Hiking (some of u yg kn hiking PLEASE STICK TOGETHER AHH JAN
SYOK SENDIRI we dont want something happen don't we so
yeah SAFETY FIRST!!!)
- Mengejar Ambuk XD (jobless)
- Main Play ground (again jobless)
- Photo Taking (those camwhore get ready with ur cameras)
- Main Bula
- etc : so sapa ada any idea just spit it out okay~

So about the PAYMENT : EACH ONE OF YOU have to pay max $5 and min $3 okay sapa yg dtg sedia bawa duit (lain jua tuu yg lain byr kmu nda kan3 XD)

so yea datang dan meriah kan party reunion kita SCI 3 PLS2 DTG K~

lots of love :
lels 217

Written on 9:33 PM by Hafiz Helmi

Assalamualaikum keluarga sc3 ;P

Aku mempost video ani pasal our brotha' yang baru naik pangkat dari seargent ke captain *makbul doaku tu..hahaha*. iya "complain yang blog tani ani macam 'padang jarak padang tekukur' *lurus ayat ku atu ka mar? haha*. To Ammar, pandai ko udah upload video? Kalau alum tpun ja DST..tau tu durang..haha *apakan*.

Video ani lama dah beparam dalam lappy gue, nasib baik alum bangas and belangau..hahaha. Arah FB ku ada jua ni video aa. 18SX pulang ni video a. So sapa bawah umur atu, tutup ja mata..telinga nda payah..ahaha



Yang bener;
*signature Si Hafiz Helmo*

Sci3 Family Reunion (The Plan)

Written on 6:08 PM by KiMo

Dear Sci3 Family,

Di atas permintaan urg ramai terutama nya adik AMMAR kitani eseh.. haha. tani akan mengada kan reunion..





Tmpt: Pantai Muara
Hari: 22hb December 09'
Masa: Pagi smpai Ptg


Activities:

  • Yg ku tau laki2 nya main bula plang, bini2 inda tau ahh.. haha.
  • Pastu mun ada urg kan BBQ bleh jua ah Helmo ah.. xp
  • Pastu mun kan mandi dipersilakn, jan sja lupa bwa bju.
  • main volleyball (insya allah mun aku sopek sma c meej tebali..) haha.
  • Buat castle.. apaken..

Transport:

  • Kalau bleh tani bekumpul satu tmpat lah dpat jalan bebaya.. tpi urg blesen lah 2 paham2 sja lah aa.. =p (nanti gi discuss pasal ani..)

Makanan:

  • bawa sendiri lah aa.. share2... pandai2 tah krg tani ngurus kan sapa membwa segala piring apa.. kalau buleh bwa makan bnyk2 ahhh.. haha.. Helmo BBQ atu sapa sponser??? kadikita??? xp
  • Minuman, laki2 nya plang nie biasanya kn mau membwa inda je??? haha.. bini2 pandai memasak bh, klh laki2 =p

Bah atu saja dulu kali.. btw, kalau kan bwa pacar pun buleh jua lah c sopek plng 2 punya idea.. ada dah x urg NZ... Damnnnn~ hahaha.. okay kalau ada apa2 comment sja guysss... Ciao!!




Yg Bener,
KiMo (^^,)

Written on 7:00 PM by Hafiz Helmi


Aku mempost ani kan membagi tau update pasal liat wayang ani. Aku booked sudah ticket tadi. Aku booked 10 tickets..Mudahan jua cukup ihh..Tapi kitani liat wayang awal ne yoo!

Tempat: Mall Cineplex
Time: 12.30 start dah movie nya tu

Since movie atu start awal, aku ada tugas untuk kamu semua *esesehhh* HAHA!
  • Datang sebelum 12.30pm
  • Skip class ptang.. HAHAHA! pasal aku pun skip class ptg atu HAHAHA!
Bukan apa~ sekali-sekala jadi "setan", indakan jadi "malaikat" saja. HAHAHAHA! asteeeeee~
Aku alum dapat any confirmation siapa yang ikut, kawanku di MD ganya yang confirm. I hope ramai dapat datang since lama udah tani inda hangout samasama RAMAI2 x'(


I NEED YOUR ATTENTION!!! xP

Written on 12:33 PM by Hafiz Helmi


Assalamualaikum temen2 ku,


Once upon a time *eseh* haritu aku ada chat sama c Sopik sama c Lela. Kami discuss pasal our next reunion. Kami telah memutuskan *eseh* kan liat ceta ani


2012 "we were warned" HAHA!

Tapi kalau kamu kan liat ceta lain gito awal2 pasal aku kan booking ticket ne..
Plannya cani:

Date: 16th November 2009
Time: 2.30pm onwards
Tempat: Mall *mana lagi tempat outing yg siuk d Barunai ani kan*

If you guys inda dapat datang just tell me ^_^ or kalau kan liat ceta lain ka...
Bah atu saja kali, nanti lagi kamu post if there is any update....



Yang bener,
Hafiz Helmo xP